Brize

Wil jij weten wat Jesse van Doren kan betekenen voor jouw event?

Jesse weet grote trends te vertalen naar praktische voorbeelden en laat zien hoe dit jouw organisatie kan raken. Jesse spreekt, innoveert en onderneemt. Hij werd uitgeroepen tot meest beloftevolle ondernemer van Nederland.

Bedankt voor het invullen van het formulier.

Jesse of iemand van zijn team neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Ga naar de website

Spreker boeken?

Jesse van Doren is keynote spreker over innovatie, (online) marketing en technologie. Hij spreekt jaarlijks voor tientallen (internationale) organisaties en overheden over Voice, 5G, Robotisering, Cyber Security, Internet of Things, AI en andere trends in ondernemerschap, leiderschap en data-gedreven marketing.

Over Jesse van Doren

Jesse van Doren spreekt, innoveert en onderneemt. Hij adviseert multinationals, overheden en het MKB over de onderwerpen waarover hij keynote speeches verzorgt. Over communities, trends en de technologische toekomst die eraan zit te komen. Met belangrijke implicaties voor bedrijven, die hij op een praktische wijze combineert met een duidelijke visie op de toekomst. Jesse prikkelt ondernemers, inspireert professionals en brengt creatieven in beweging.

Jesse werd al eens uitgeroepen tot Meest Beloftevolle Ondernemer en staat door zijn jonge leeftijd bovendien bekend als whizzkid die houdt van experimenteren. Vanuit zijn rol als trendwatcher en futuroloog deelt hij zijn visie op de toekomst. Waarin Voice, 5G, Robotisering, Cyber Security, Internet of Things en Artificial Intelligence een belangrijke rol spelen. Toegespitst op online, branding en marketing, waarover hij wereldwijd al meer dan 350 organisaties adviseerde.

Sprout nam hem op in de 25 onder 25, de Kamer van Koophandel interviewde hem over innovatie en zowel bij Emerce als bij Bright en bijvoorbeeld Knab is hij een graag geziene gast. Hij werkte en sprak voor bijvoorbeeld Google, ING, Ahold, Sony, Microsoft, Unilever, KPN, KPMG, BMW, Efteling en de Gemeente Rotterdam, waarmee hij zowel nationale als internationale sprekerservaring heeft.

Jesse is te boeken als

Spreker Dagvoorzitter Panel lid

Jesse spreekt de volgende talen

Nederlands Engels

Wat voor topics kaart Jesse aan?

Internet of Things

Jesse legt als Internet of Things spreker graag uit over de technologieën die nu worden ontwikkeld en hoe die het bedrijfsleven, het werk bij overheden en in specifieke sectoren gaan veranderen.

Trends in de samenleving

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de samenleving, bijvoorbeeld om in te spelen op trends die zich voordoen? Jesse neemt je als futuroloog graag mee in de laatste ontwikkelingen en voorspellingen op wat er komen gaat.

Technologie- en innovatie spreker

Technologie- en innovatie zal de manier waarop we leven en werken volledig veranderen. Met nieuwe risico’s voor bedrijven en met enorme kansen voor innovatieve businessmodellen. Jesse vertelt hier graag over.

Smart City

Hoe moeten steden omgaan met de enorme toename van stedelingen? Welke kansen liggen er, maar vooral ook wat zijn de gevaren? Jesse vertelt je er graag over met een blik op de toekomst; vanuit Nederland en de rest van de wereld.

Growth Hacking

Als growth hacker adviseert Jesse bedrijven en ondernemers hoe ze snel meer groei kunnen behalen door slimme marketing processen te implementeren. Altijd met voorbeelden vanuit de praktijk. Bijvoorbeeld hoe je aan de hand van bezoekersgedrag kunt voorspellen hoeveel sales je volgende maand gaat doen.

Werkplezier

Plezier hebben in je werk is een belangrijke factor voor het succes van een bedrijf. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met een lach- en een knipoog, gaat Jesse het gesprek aan over hoe je werkgeluk weer terugkrijgt binnen de organisatie, hoe stress ontstaat en je als organisatie alle koppen weer dezelfde kant op krijgt.

5G

Het 5G mobiele internet wordt veel sneller dan het huidige 4G. En terwijl we ermee bezig zijn, werken diverse toonaangevende organisaties van over de hele wereld ook alweer aan 6G. Jesse neemt je mee in de laatste ontwikkelingen rondom 5G.

Big Data

De hoeveelheid data die opgeslagen wordt, groeit exponentieel. In een inspirerende lezing, neemt Jesse je mee in hoe ook jouw organisatie de vruchten kan plukken van big data.

AI (Kunstmatige Intelligentie)

Benieuwd hoe bedrijven Artificial Intelligence kunnen benutten en hoe dat ons leven op dit moment al een stuk makkelijker maakt? Jesse vertelt je er graag over in een inspirerende lezing.

Gedragsverandering

Tijdens een inspirerende lezing staat Jesse stil bij de fascinerende wereld van menselijk gedrag en hoe je gedrag van mensen kunt beïnvloeden.

Toekomst van het onderwijs

Jesse wordt regelmatig gevraagd door directeuren van basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten om een visie te geven op het onderwijs van de toekomst. Daarnaast is hij betrokken geweest bij diverse educatieve uitgeverijen van de toekomst.

Toekomst van de landbouw

In welke richting ontwikkelt zich de landbouw van de toekomst? Hoe helpen intelligente systemen de landbouw efficiënter te maken, de kwaliteit te verbeteren en risico’s te verkleinen? Het zijn belangrijke thema’s waar Jesse als spreker regelmatig over spreekt.

Toekomst van de zorg

Benieuwd hoe de gezondheidszorg van de toekomst eruit ziet? Belangrijke trends zijn bijvoorbeeld het Internet of Medical Things (IoMT), big data en kunstmatige intelligentie. Dit biedt nieuwe kansen op het gebied van behandelingen, inzichten in de gezondheid en patiënt veiligheid.

Robotisering

De robotisering staat voor de deur, maar wat betekent dit voor jouw positie op de arbeidsmarkt? We horen spookverhalen over tal van banen die verdwijnen, maar wat staat daar aan de andere kant tegenover? Jesse vertelt er als spreker graag over.

Trends 2030

Wat zijn de trends voor 2030? Er staan enorme veranderingen op stapel. Onze steden worden steeds slimmer en het duurt niet lang meer totdat we een zelfrijdende auto op zonne-energie kunnen maken met een 3D-printer.

Jesse in de media

Jesse van Doren staat bekend als whizzkid en krijgt veel aandacht vanuit de media. Hij wordt regelmatig door media uitgenodigd om zijn visie te delen of om te sparren over onderwerpen die te maken hebben met technologie- en innovatie. Zo was hij de afgelopen jaren te zien in RTL Koffietijd, Radar, RTL Z, Jeugdjournaal, Radio 3FM en tientallen andere media. Ook in kranten als NRC, Newsweek, Adformatie en De Volkskrant bleven zijn prestaties als ondernemer niet onopgemerkt.

Waar heeft Jesse o.a. gesproken?

Jesse heeft een presentatie gehouden binnen Nyenrode Masterclass Klantgericht Innoveren. Als jonge enthousiaste ondernemer met veel kennis ern ervaring met growth hacking en diverse communities. Daarbij had Jesse als case MisterGreen Electric Lease meegenomen en liet hij zien hoe zij growth hacking hebben toegepast, waardoor de kracht en methodiek duidelijk werd.

Karin Rigtering Organisator Nyenrode
Masterclass Klantgericht Innoveren